Завжди з турботою. Завжди поряд.
ua ru

Здоров'я - це жіночно

01.05.2023

Які аналізи здавати жінкам, щоб підтримувати свою красу та здоров'я? Відповідають лікарі медичного центру Здорова Родина+.

Чому важливо перевіряти власне здоров'я

У буремній сучасності тендітні жіночі плечі беруть на себе величезний тягар. Постійні стреси та тривоги, недосипання та негативний зовнішній вплив призводять до порушення здоров'я та передчасного старіння.

Погане самопочуття – лише початок негативних змін в організмі.  До нього варто прислухатися уважніше, і діяти як тільки з'явилися перші ознаки захворювань.

Симптоми

Ваше тіло дає чіткі сигнали того, що слід прийти до лікаря:

  • сухість шкіри та лущення, дерматити, алергічні висипки;
  • акне та вугрі;
  • випадіння волосся або рання поява сивини;
  • ламкість нігтів;
  • постійна втома та нестача енергії;
  • апатія і депресія;
  • безсоння і сонливість протягом дня;
  • біль у різних частинах тіла – грудях, кінцівках, органах репродуктивної системи тощо;
  • зайва вага за умов нормального харчування.

Що робити?

Першим кроком є звернення до сімейного лікаря. Після огляду доктор визначає які саме аналізи вам слід задати та дає направлення до профільного спеціаліста – ендокринолога, кардіолога, гастроентеролога та інших. Обов'язково слід звернутися до гінеколога!

Далі перелік  аналізів та обстежень може розширитись в залежності від конкретної ситуації.

Дійте на випередження

Щоб негативні симптоми та захворювання не застали зненацька, перевіряйте жіноче здоров'я з профілактичною метою. Для цього існує універсальний перелік аналізів та обстежень, які рекомендовано здавати кожній жінці 1-2 рази на рік. 

Це необхідно робити навіть в разі відсутності будь-яких симптомів.

Адже чимало порушень - гормональні збої, захворювання репродуктивної системи, патології молочних залоз можуть розвиватися тихо. Їх своєчасне виявлення полегшує лікування та дає кращі прогнози для одужання.

У медичному центрі Здорова Родина+ ви можете здати всі необхідні аналізи та пройти обстеження:

 

Для вашої зручності медичний центр Здорова Родина+ пропонує пакетні обстеження та аналізи. Скористайтесь також гінекологічним ЧЕК-апом, щоб перевірити жіноче здоров'я за зниженою ціною. Записуйтесь на прийом та запитуйте подробиці у наших адміністраторів.

Жіночність та краса врятують світ!

Всі новини