Завжди з турботою. Завжди поряд.
ua ru

Перевіряємо холестерин - аналіз на глюкозу в подарунок

23.01.2023

Акція від медичного центру Здорова Родина+! Перевіряйте стан свого здоров'я вигідно: при здачі аналізу крові на холестерин, робимо аналіз на глюкозу безкоштовно. 

Період дії акції 23.01.23 - 28.02.23

Умови акції

При замовленні аналізу крові на холестерин кожен пацієнт отримує аналіз крові на глюкозу в подарунок. Таким чином ви економите кошти, та перевіряєте два важливі маркери  власного здоров'я. Аналіз крові на холестерин та глюкозу бажано здавати за показаннями лікаря, а також з метою профілактики 1-2 рази на рік.

Навіщо здавати кров на холестерин

Холестерин – це важливий показник ліпідного обміну. Холестерин необхідний організму для біохімічних процесів, він підтримує метаболізм та життєдіяльність. 

Але неправильне харчування, малорухомий спосіб життя можуть призводити до накопичення “поганого” холестерину. Він осідає на стінках судин, закупорюючи їх. А далі – атеросклероз, гіпертонія, патології серця та судин. Небезпечними наслідками накопичення холестеринових бляшок є тромбоутворення, інфаркт і інсульт. Тож навіть якщо ви не маєте ще виражених симптомів, перевірте рівень вашого холестерину. Вчасно призначене лікування попереджає небезпеку.

Навіщо здавати кров на глюкозу

Цукор або ж глюкоза необхідні нам для розумової діяльності і отримання енергії. Проте рівень цукрів також повинен бути збалансованим. При надлишку глюкози організм не може розщепити її, страждають  печінка, нирки, серце та головний мозок.

Небезпечним наслідком накопичення цукру є розвиток цукрового діабету. Тож перевіряти глюкозу варто також із метою профілактики, поки хвороба не дала про себе знати.

Здача аналізів у медичному центрі Здорова Родина+

Нагадуємо, що перед здачею крові не можна вживати жирної їжі та алкоголю. Бажано зробити це за 2 дні до обстеження. Прийдіть в клініку натщесерце зранку та здайте аналіз. Завдяки власній лабораторії УкрЛаб у медичному центрі Здорова Родина+, аналізи роблять швидко та точно.

Результат аналізу не є діагнозом: із ним потрібно звернутися до лікаря. Радимо відвідати кардіолога, ендокринолога або ж просто сімейного лікаря та проконсультуватися із ними стосовно ваших результатів.

Перевіряйте здоров'я вигідно!

Всі новини