Завжди з турботою. Завжди поряд.
ua ru

Консультація лікаря-алерголога

23.03.2023

Консультація алерголога – професійно, доступно, эфективно. 

Коли потрібна консультація алерголога

Кількість випадків алергії в останні роки лише зростає. Якщо у людини ніколи не було алергічної реакції, це не значить, що вона не з'явиться у будь-якої миті. Не всі одразу помічають, що у них саме алергія. Вони списують її симптоми на інші патології. Так, чхання може проявлятися під час застуди, висип на обличчі чи тілі приймають за акне і т. д.

Придивіться уважніше до себе та своїх дітей.

Консультація алерголога потрібна, якщо є такі прояви:

  • свербіж;
  • шкіра лущиться, стає надто сухою;
  • висип на тілі та обличчі;
  • чхання та закладеність носа;
  • рідкі виділення з носа;
  • задишка та ускладнене дихання під час сну;
  • почервоніння очей та сльозоточивість тощо.

Якщо ви помічаєте будь-які неприємності, звертайтесь до дерматолога-алерголога у медичний центр Здорова Родина+. В штаті клініки працює дерматолог-алерголог із 13-річним стажем роботи. Лікар допомагає відрізнити алергію від інших захворювань шкіри та призначає ефективне лікування.

Прийом алерголога у медичному центрі Здорова Родина+

Під час консультації лікар оглядає пацієнта, опитує його на наявність скарг. За потреби алерголог проводить шкірні тести та призначає додаткові аналізи крові.

Алергопроби

Показовим у діагностиці алергії є спосіб шкірних тестів. Цей метод дозволяє точно виявити алерген на який реагує організм пацієнта.

Проводять алергопроби за допомогою патч-тестів. Це набір маленьких пластирів із комірками. Кожна комірка містить алерген відповідно до Європейської панелі алергії S-1000. 

Пластирі наклеюють на чисту шкіру спини та дивляться як організм реагує на той чи інший алергени. Носити смужки треба 2 доби, а потім показатися алергологу для оцінки результату.

Таким чином можна виявити алергію на ряд речовин – будівельні суміші, пилок рослин, шерсть тварин, харчові продукти, ліки та багато іншого.

Після оцінки результатів лікар призначає ефективну терапію, дає рекомендації щодо дієти та способу життя.

Звертайтесь до медичного центру Здорова Родина+ та живіть повноцінним життям, незважаючи на алергію.

Всі новини